(Foto: iStock).

Under 45 år? Her er tid og sted for årets landssamling

Helgen 14.-16. september 2018 arrangerer Brystkreftforeningen under 45 sin årlige landssamling. I år er Norefjell Ski og Spa sted for samlingen.

Brystkreftforeningen under 45 er en landsdekkende gruppe for medlemmer som er 45 år eller yngre i Brystkreftforeningen. I tillegg til en Facebook-gruppe med mye aktivitet, arrangerer gruppen en årlig landssamling.

LH120– Vi tror årets landssamling kommer til å bli en flott samling. Styret skal tilrettelegge for faglig og motiverende påfyll, aktivitet, rekreasjon, sosialt samvær, god mat og muligheten for å pleie nye og gamle bekjentskap, sier Lene Høydal, styremedlem i Brystkreftforeningen under 45.

– Jeg gleder meg allerede, og ser frem til å få på plass flere detaljer i programmet! sier hun.

Invitasjon og informasjon om påmelding sendes til alle medlemmer i Brystkreftforeningen som er i Under 45s aldersgruppe. Invitasjon kommer når flere detaljer er på plass i løpet av våren.

Brystkreftforeningen under 45 var opprinnelig for medlemmer opp til 40 år. Aldersgrensen er utvidet til 45 år som et prøveprosjekt frem til Landsmøtet 2018.