Nyheter

Rosa sløyfe-bildeauksjon

Nå har du muligheten til å sikre deg et bilde fra en av Norges mest kjente fotografer, samtidig som du støtter Rosa sløyfe-aksjonen!

Ni av landets mest kjente fotografer har gitt hvert sitt bilde til en auksjon til inntekt for Rosa sløyfe-aksjonen. Se bildene og gi ditt bud her!

Hovedstyremedlem Mona Tandberg deltok i panelet da de nordiske brystkreftforeningene presenterte seg søndag. (Foto: Veronica Frantzen.)

Reisebrev fra Reykjavik

Nordisk brystkreftkonferanse ble i år arrangert på Island, Reykjavik, fra 16. til 18. september. Dette er en unik arena for de nordiske brystkreftforeningene å utveksle erfaringer og kunnskap på tvers av landegrensene.

Les mer …

Athene 3/16: Når brystkreft går i arv

I nyeste utgave av Brystkreftforeningens medlemsblad, Athene, kan du blant annet lese historien om søstrene Eirin og Linn som begge har arvet genfeilen som gir økt risiko for bryst- og eggstokkreft.

Les mer …

Lyst på faglig påfyll og nye bekjentskaper?

«Jeg har vært på kurs. Det er det lureste jeg har gjort på lenge», skrev en av deltagerne etter Brystkreftforeningens «Livet etter brystkreft»-kurs i 2014. I år arrangeres kurset igjen, og du har fremdeles muligheten til å melde deg på.

Les mer …