Bergen: Aquagym

Brystkreftforeningen Bergen
03.03.2020 19:00

Beskrivelse

Vi starter opp igjen vårt populære tilbud med aquagym tirsdager fra kl 19-20 i terapibassenget på Haukeland
Kurset starter tirsdag 7. januar og går frem til 31. mars med opphold i skolens vinterferie (uke 9).
Det er 20 plasser på hvert kurs, og her gjelder førstemann til møllen.
Påmelding på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på sms til 901 22 460

Vi understreker at det er bindende påmelding, og at plassen må betales ved tilsendt faktura før kursstart.

Viktig melding

Lokalforeningene i Brystkreftforeningen har avlyst de fleste av sine arrangementer og aktiviteter. Medlemmer må ta kontakt med styret i sin egen lokalforening eller følge med på lokale Facebook-grupper for detaljert informasjon dersom man er i tvil.

Landsoversikt søk

Besøksadresse: Øvre Vollgate 11, Oslo