Styreleder
 Ellen Harris Utne, Røros
 95 18 01 83 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

AndreaNNestleder
Andrea Nogva, Rørvik
469 24 918 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
- Representant for Helse Midt-Norge og lokalforeningene i Trøndelag og Møre og Romsdal.
- Særlig ansvar for inkludering av mangfoldet i Brystkreftforeningen.

SolviHKStyremedlem
Sølvi Heitmann Korsvik, Bodø
91 63 66 06 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
- Representant for Helse Nord og lokalforeningene i Nordland, Troms og Finnmark.

BenteGStyremedlem
Bente Godtlibsen, Oslo
98 88 90 58 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
- Representant for Helse Sør-Øst og lokalforeningene i Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark og Agder.
- Særlig ansvar for lokalforeningene i Brystkreftforeningen

AnetteNStyremedlem
Anette Nordby Strømnes, Halden
48209099 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
- Representant for Helse Sør-Øst og lokalforeningene i Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark og Agder.
- Særlig ansvar for representasjon av Brystkreftforeningen gjennom vervet som nasjonal delegat og representant til Europa Donna

BirteHMStyremedlem
Birte Helene Moen, Notodden
95 74 73 92 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
- Særlig ansvar for brukermedvirkning

BenteSStyremedlem
Bente Elisabeth Solbakken Gjetle, Voss
92 46 85 82 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
- Representant for Helse Vest og lokalforeningene i Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane
- Særlig ansvar for likepersonsarbeidet i Brystkreftforeningen

TereseLieStyremedlem
Terese Lie, Oslo
95 48 34 91 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
- Representant for Brystkreftforeningen under 45 og et særlig ansvar for å ivareta denne gruppens interesser i Brystkreftforeningen

Varamedlemmer

HL120Varamedlem
Brystkreftforeningen under 45
Heidi Kristine Lie, Oslo
98 21 09 35 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

KariEVaramedlem
Helse Sør-Øst
Kari Eliassen, Rykkin
41 31 28 71 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

MSL

Varamedlem
Helse Sør-Øst
Mariann Stoltenberg Lind, Oslo
93 40 30 70 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

MBO

Varamedlem
Helse Vest
Mona Beate Odland, Stord
47 63 40 68 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

GretaGarnesVaramedlem
Helse Midt
Greta Garnes, Ulsteinvik
99 62 91 78 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

GerdHJVaramedlem
Helse Nord
Gerd Harr Janson, Narvik
95 26 84 04 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Besøksadresse: Øvre Vollgate 11, Oslo
Postadresse: Postboks 78 Sentrum, 0101 Oslo

Org. nr. 987 702 923

E-post: post@brystkreftforeningen.no