Valgkomiteens innstilling ble i sin helhet valgt, og det  nye styret består av Heidi Cicilie Rønning, Terese Lie, Anette Kojedahl, Line Austgard, Camilla Kvasnes, Tove Ersland Aae samt Anita Üstün og Veronica Balseth som ikke var på valg.

Nyvalgt leder har tre saker hun brenner for, og disse er likepersonsarbeid, unge pårørende og sykepengerettigheter. 

- Jeg ble tidlig kreftsyk og hadde da barn på 8 og 16 år. I den alderen ender de opp i en litt annerledes rolle enn de helt små barna og tenåringen min ville helst ikke at kreften skulle snakkes om selv om 16-åringen ble "min person". Jeg savner et slags pakkeforløp for de litt større barna, og jeg tror helsepersonell på bli mer bevisste på hvordan man tilnærmer seg ungdom som pårørende. 

Videre er Rønning opptatt av sykepenger. Hun var selv alenemor med full jobb, barn og hus da hun ble kreftrammet.

-Jeg hadde ikke økonomi til å gå ned i jobbprosent og måtte stå i full jobb før jeg var ferdig behandlet. Det er kjipt å måtte si nei til livsviktig behandling og operasjoner fordi du ikke kan ta fri fra jobb.  Det finnes så mange forferdelige historier rundt dette!

Likepersonsarbeid er hennes tredje hjertesak. Da hun ble syk, møtte hun likepersoner som var 30-35 år eldre enn henne. Hun opplevde at de ikke hadde noe felles forståelse for situasjonen.

- Dette var like før jul. Hun snakket bare om vattpupper, mens jeg lurte på om jeg kunne ha på den nye julekjolen på overhodet, om jeg overlevde jula med barna og om jeg ville klare å måke unna snøen som lavet ned. Vi må få på plass mer relevant, tilpasset likepersonshjelp. Tilfeldigvis fant jeg U45 gruppa på nett og da fant jeg noen likesinnede jeg kunne prate med. 

Generelt er den nye lederen opptatt av at Brystkreftforeningen under 45 skal få en tydeligere stemme utad.

-Vi begynner å bli mange og vi må inkludere alle. Vi må alle reflektere over hvilken vei vi vil gå, og jeg tror vi også m tenke på politisk organisering og påvirkningsarbeid fremover.  Jeg tror på endring, på å tenke nytt for å oppnå noe nytt, sier Rønning.