Brystkreftforeningen bistår medlemmer med en rekke forskjellige tilbud for den som får diagnosen brystkreft enten det er et behov som dukker opp like etter at diagnose er stilt, underveis i behandling eller i etterkant. 

Likepersonstjenesten for deg som ønsker noen å snakke med eller lokalforeningen for deg som ønsker å møte andre eller delta i frivillig arbeid, er å finne over hele landet. 

Når det gjelder proteser, forhandlere, rehabilitering og behandling som for eksempel fysioterapi vil du finne en oversikt over det meste av tilbud i kolonnen til høyre. 

Vi har også samlet en oversikt over andre nettsider med kvalifisert og godt innhold om brystkreft om du ønsker å lese mer enn det du finner på våre sider. 

Det hender dessverre at noe går galt, eller at man ikke føler seg godt nok ivaretatt av helsevesenet, og da kan det være godt å vite at man som pasient faktisk har en del rettigheter som du kan lese om her. 

Trenger du støtte til på grunn av en vanskelig økonomisk situasjon som en konsekvens eller følge av brystkreft, kan du få søke støtte fra ulike hold. 

Likepersonstjenesten

LOKALFORENINGEr: et lokalt nettverk